Lekker opgeruimd

september 16, 2012

Wederom met dank aan mijn schoonvader en Marc: Een heel erg opgeruimde schuur! Ze hebben samen een ophangsysteem gemaakt voor al mijn tuingereedschap. Ik ben er ontzettend blij mee. Geen Dikke-en-de-Dunne capriolen meer met harken in je gezicht… Of met gevaar voor eigen leven iets uit de schuur pakken, met de kans dat je wat op je hoofd krijgt: Ontzettend fijn! Kijk eens, hoe georganiseerd!

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Mijn tomaten wilde ik jullie ook laten zien. Ze zijn rijkelijk laat! Ook al heb ik ze op tijd gezaaid en geplant, zijn ze nu zoals hieronder te zien. Zullen ze ooit nog rood worden, denken jullie?

\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Hetzelfde met de chilipeper. Die ziet er wel ontzettend schattig uit zo!

\r\n\r\n

\r\n\r\n

Gaat dat nog goed komen??

Reacties 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *