Teevee

juli 17, 2003

‘Vroeger’ keek ik bijna nooit televisie, behalve naar Heartbreak High. Verder was ik liever bezig met andere dingen. Schrijven, lezen, tekenen, bij vrienden zijn, vooral niets doen, skaten.\n’Vroeger.’\nAl die dingen doe ik nog steeds, natuurlijk; gelukkig het niets doen in een wat mindere mate. Maar tegenwoordig kijk ik ook wat meer televisie. Natuurlijk het nieuws en de actualiteiten programma’s (daar krijg je me niet vanaf) maar ook andere dingen. Vandaar deze mhuu, vol tips! Sla je slag!\n\nAllereerst ben ik Discovery-geek. Archeologie, geschiedenis, biologie, geologie, joechei! De technologie mogen ze van me houden vaak, maar eerder genoemde dingen make my day! Kijk hier even of het programma ook iets voor jou is. Of kijk gewoon een keer It’s worth it, vind ik. Dan moet je het natuurlijk wel kunnen ontvangen, want in Hoenderloo kan ik dat namelijk niet. Mhuu!\n\nOok iets wat ik uitgevonden heb een tijd geleden, is Hearts and Bones. Het komt op ned.3 op zondag om 20.00. Helaas is Damian Lewis uit de serie (want hij is ) maar ik vind het desondanks nog steeds erg leuk. Misschien een beetje loos om het hier te noemen, want het is wel een serie die je gevolgd moet hebben. Maar toch is het nog noemenswaardig.\n\nNa Hearts and Bones zap ik altijd meteen door naar 24 op Yorin. Daar is dan (21.00) namelijk de herhaling van de eerste serie in dubbelaflevering aan de gang, als voorbereiding op de tweede serie die ze in September gaan uitzenden. Spanning!\n\nIk moet toegeven, dat was het dan ook wel weer. Zóveel tv kijk ik nou ook weer niet. Ik vind het een aardige prestatie zo. Waar kijk jij graag naar?

Reacties 5

 • Saaikoe

  ik kijk altijd naar ehh…\nik kijk eigenlijk geen tv.. soms wel naar sesamstraat als Nicky er is en ik ook thuis ben.. en t jeugdjournaal enzo &#40=\n\nals ik toevallig thuis en beneden ben, kijk ik wel naar t journaal.. maar de informatie over de wereld haal ik over t algemeen uit krantjes enzo.

 • Mhuupet

  ik keek wel eens naar Net5 comedies, maar door me werk mis ik die nu altijd.. soms haal ik ze savonds nog wel eens in.\nVerder keek ik ook nog wel eens discovery, maar waarschijnlijk altijd op de verkeerde tijdstippen want na een maand kon ik het programma dromen.\nEn verder, uuuh, het journaal… en uuuh, niet zo heel veel eigenlijk = &#41

 • Boers

  GTST, Pretender, John Doe, Nieuws, F1, Sumu worstelen, schoonspringen, extreme machines, scrap heap en Jackass.\nOhw ja, in het weekend is AIRWOLF weer, en als ik nog wakker ben kijk ik the A-team =&#41\nMaar ik kijk niet zo heel veel TV hoor. 8-&#41

 • MidNight

  Wat leuk om te zien waar jullie zoal naar kijken! Bedankt voor de reacties :&#41 Leuk!\n\nKoesper, kijk jij dan doorgaans naar de technische dingen?\n\nHearts and Bones was gisteren echt cool. Ik kan niet wachten tot volgende week. Ik heb zelf Rutger ermee aangestoken! Vannacht vroeg hij ineens “Wat hebben Rich en Emma nou precies gedaan?” Ghehe..\nJullie zullen het wel niet kijken en dus niet weten waar het over gaat… Maar ik móet het gewoon even kwijt. &#40En dit soort woorden gebruik ik niet vaak&#41: Wat is die James toch een gnieperige gluiperd! :mad:\nEn ja, dat is een pleonasme :&#41

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *