Ome Tad

11-07-08: The Dragonbone Chair – Tad Williams\n24-07-08: Stone of Farewell – Tad Williams\n12-08-08: To Green Angel Tower: Siege – Tad Williams\n01-09-08: To Green Angel Tower: Storm – Tad Williams

\n\n

Een heerlijke fantasy-serie met alles erop en eraan: Een jonge avonturier die begint met een redelijk naïef wereldbeeld en die gedurende deze coming-of-age een beetje kwijt moet zien te raken; mooie vreemde volken en over de wereld verspreide stammen; nare schurken; vriendschappen en verlies en een gevecht tegen het kwaad dat toch net iets anders uitpakt dan de karakters uit het boek – en waarschijnlijk jijzelf ook – zouden denken. Het hele plot was cool en de sfeer was geweldig. Het einde viel me een beetje tegen (ik zal niet vertellen waarom; dan moet je het eerst gelezen hebben) maar omdat ik zoveel van het lezen genoten heb, neem ik dat graag op de koop toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.