Koken met Eend

19-12-08: D*U*C*K – Poppy Z. Brite

\n\n

Weer een boek van PZB, zoals ik al zei: Ik kan er niet snel genoeg van krijgen. In dit boek worden onze twee chefs uitgenodigd een buffet te maken op een grote speciale dag, waar onder de vele genodigden een grote sportfavoriet uit Rickeys jeugd special guest is. Zoals de titel van het boek al zegt, hun gimmick (zoals drank in de gerechten dat is in hun restaurant Liquor – dat nog steeds goed draait tijdens het boek) is deze keer: Eend. Heel veel Eend. Dus verwacht veel recepten met eend, veel plukken van eend en veel experimenteren met eend. Heel erg leuk en inspirerend om weer mee te kijken in de wereld van twee chefs. Er komt ook weer veel ‘politiek’ bij kijken, spanningen en ontspanningen in de relatie van de jongens, verhitte avonden ‘on the line’ en weer vervelende kookrecensenten en lastige klanten. Zoals bij elk boek tot nu toe een succescombinatie – ook al waren de twee eerste boeken tot nu toe toch nog het leukst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.