Back: II

12-08-07:  The Value of X – Poppy Z. Brite\n15-08-07:  Liquor – Poppy Z. Brite\n\nEen geweldige ontdekking, Poppy Z. Brite. Niet zozeer vanwege de literaire kwaliteiten van deze New Orleanse, maar vanwege de sfeer van het chef-leven in een setting van de Amerikaanse onderklasse. De liefde tussen twee Amerikaanse broekies die hun weg in het leven in het algemeen, maar in het bijzonder in de keukenwereld proberen te vinden. Leuke boeken, waarin Gary en Rickey interessant genoeg zijn om ze tot ‘page-turners’ te kunnen bestempelen. In The Value of X zijn het echt nog broekies in de puberteit en in Liquor zijn ze met een eigen restaurant de adolescentie ontstegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.