“Once more the drama begins.”

–The Emporor Paul Muad’Dib
on his ascension to the Lion Throne

23-07-2007: Dune Messiah – Frank Herbert

Het tweede boek in de Dune serie. Het eerste boek vond ik al geweldig en dit vond ik nog beter. Het is dat ik ook nog andere dingen te doen had; anders zou ik heel de dag door hebben gelezen. Voor mij vertelt dit boek het verhaal over wat macht met je doet en zou kunnen doen, in een unieke setting op een unieke wereld in een unieke tijd. Jaren en jaren aan gebeurtenissen en plannen komen samen. Het goede is ook dat het zo geschreven is dat je beseft dat het vertelde ook maar een schakel is binnen alles wat gebeurd is, gebeurt en nog gebeuren gaat. Ik blijf er verder bij: Iedereen moet dit lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.