Sintboekcadeau 2

01-01-2007: Daughter of the Drow – Elaine Cunningham

Over those who think and those who dream. Met dank aan de Sint heb ik in Liriel Baenre weer een érg cool FR-personage gevonden. Ik vond het een gaaf boek. Ik dacht dat ik het begrip ‘intrige’ wel een beetje kende…Guess again. Dit boek staat er vol van en geeft een goed kijkje in Drow society. Ik vind het verschil dat er bestaat tussen verschillende rassen, culturen en religies goed, inspirerend en ook vermakelijk omschreven. Ik vond de spanning ook goed opgebouwd. Dit boek misstaat zeker niet in mijn gelezen-lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.