Een vergissing van een leven

22-12-2006: Het aapje dat geluk pakt – Arnon Grunberg

Dit boekje (maar 123 pagina’s, dus wees niet verwonderd dat ik een boek in één dag uit heb) heb ik een paar jaar geleden eens van mijn oudste zus gekregen voor mijn verjaardag. Ik vond het boek Vreemd en Bizar, maar wel de ‘moeite’ waard. Maar misschien zijn deze woorden Grunberg’s trademark, dat zou ik niet kunnen zeggen omdat dit het eerste boekje is dat ik van hem heb gelezen. Maar ik heb nog twee Grunbergs in de kast staan, dus daar komen we vast nog wel achter!

2 reacties op “Een vergissing van een leven”

  1. Sounds interesting :)Zoals je weet heb ik destijds genoten van De Joodse Messias, en dat was behoorlijk bizar. Het zal zijn trademark zijn wellicht, maar ik zou dit boek eerst moeten lezen om daar nadere uitspraken over te kunnen doen 😉

  2. Same here, alleen dan the other way around 😉 De Joodse Messias heb ik ook in de kast staan, maar daar wacht ik nog maar eventjes mee. Maar daar zal ik vast ook nog wel verslag over uitbrengen, komt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.