Frankrijk, maar dan anders.

12-12-2006: Het Veelkleurig Land – Julian May

Ik had tijdens het lezen van dit boek wat moeite om door de technische en ruimtevaart – elementen heen te kijken. Ik dacht voor ik aan dit boek begon dat ik niet zoveel heb met SF, en dat klopt. Vervolgens kon ik me niet zo goed inleven in de personages. Op zich is het concept achter het verhaal wel interessant en is het verhaal opzich wel vermakelijk, maar ik vond het niet een boek in de catagorie ‘geweldig’. Ik was een beetje blij dat ik het uit had en weer verder kon met andere dingen, en dat lijkt me nou niet echt een heel goed teken šŸ˜‰

4 reacties op “Frankrijk, maar dan anders.”

  1. Oh, maar het is niet volledig negative hoor! Alleen ook niet overly positive šŸ˜‰ Wel jammer inderdaad, maar can’t have ‘em all. Je kan niet alles geweldig vinden.

  2. True, maar ik vind het dus jammer omdat de boeken op mij destijds een flinke indruk hebben nagelaten (en dan vooral die tweede/derde serie) en dat ik dit enthousiasme dus niet met je zal kunnen delen.

  3. Maar we hebben toch genoeg dingen waar we wĆ©l allebei enthousiast over zijn? Zoals ik al zei: Can’t have ‘em all, en daar is toch niks mis mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.