“We can set our feet upon a path,…

…but we cannot always choose where that path might take us,” Spoken by the young Queen of All Elves herself, al had ze nog géén idee dat ze die titel eeuwenlang dragen zou en sprak ze deze woorden tot een ander, zonder het idee dat het zo erg op zichzelf sloeg.

18-11-2006: Evermeet – Elaine Cunningham (herlezen)

Met het herlezen van dit boek zijn een heleboel dingen weer op zijn plek gevallen, ook in relatie tot de vorige twee boeken uit mijn gelezen lijstje. Zoals mijn DM zei, de eerste keer dat ik het boek in mijn handen had: “De Elven Bijbel.” En zoals bij die benaming hoort, is het boek wat ingewikkelder door de vele personages die erbij komen kijken en de vele gebeurtenissen die er in de geschiedenis van Evermeet, en de Elven, beschreven worden. De tijdslijnen lopen ook een beetje door elkaar dus je moet wel goed opletten. Desalniettemin is het een geweldig boek, I’d say. Ik kan ook echt niet wachten tot ik mijn nieuwe D&D character, een Moon Elf Priest van Sehanine Moonbow, Morengil, leven in kan blazen op de wondere wereld van de Forgotten Realms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.