‘When next we meet, the ale’s on me!’

02-11-2006: Elfsong – Elaine Cunningham

Vooral het pareren met scherpe opmerkingen tussen de characters was echt weer smúllen. Maar natuurlijk ook de overvloed aan magie, gevechten en geheime agenda’s en intriges. En dit keer ook leuke riddles en geweldige bardsongs. Jummie! (en dit is niet eens mijn kooklogje ;-))

2 reacties op “‘When next we meet, the ale’s on me!’”

  1. Wat lees je toch snel! :DDeze en het vorige boek klinken echt leuk, misschien moet ik ze toch ook maar eens gaan lezen.But ah, well, ik ben nog steeds bezig in Het Verdriet (nu ergens op pagina 4xx) en ik moet nog heel veel Flewelling…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.