Louis-tje, Louis-tje!

20-10-2006: Het verdriet van België – Hugo Claus

De puberteit is al verwarrend genoeg op zich. Tel daar de Tweede Wereldoorlog en een benauwd katholiek milieu bij op, en je hebt- kort gezegd – het verhaal van Louis Seynaeve.

Om in Vlaamse termen te blijven: Wreed Zonderling.

2 reacties op “Louis-tje, Louis-tje!”

  1. Regina, ik ben jaloers op je. 22 oktober. Ik ben er juist (opnieuw) in begonnen en heb berekend dat ik dagelijks 57 pagina’s moet lezen om het de 11e uit te hebben. Leuke site en leuk met die vaste commentator die met liefde reageert op je log.

  2. Maar ik zou ook jaloers kunnen zijn op jou 😉 Dát je dit nog allemaal mag gaan lezen, dat als eerste. Als tweede heb jij het straks bij de leesclub nog veel helderder voor ogen dan ik. Maar 57 pagina’s per dag met de feestdagen en de drukte er nog bij, dat lijkt me wel pittig inderdaad. Maar toch zou ik zeggen: Veel leesplezier! En tot de 11e!En inderdaad, ontzettend leuk die trouwe reacties. En de jouwe erbij maakt het nog een stukje meer compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.