De stilte, ons beroerend, zegt/ ’t is avond en ’t is rustens recht

24-09-2006: Allerzielen – Cees Nooteboom

Het lijkt misschien net alsof het bij mij stil heeft gestaan wat lezen betreft, maar het tegendeel is waar. Ik heb er alweer 1000 pagina’s op zitten, bijna precies. Want voor ik aan bovenstaand boek begon, heb ik eerst 2 boeken voor therapie gelezen. Leerzaam en hoopgevend, maar niet voor dit logje.
Omdat ik de leesclub (12 oktober weer) niet te veel wil spoilen, alleen een paar woorden voor dit boek, voor een kleine indruk: Intrigerend. Op een bijzondere manier mooi te noemen. Indrukwekkend. Misschien na de leesclub meer, al weet ik niet of ik er de woorden voor ga kunnen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.