ini-mini

Dit is leuk! Sinds een tijdje ben ik bij gaan houden wanneer ik welk boek heb uitgelezen. Ik baal ervan dat ik daar nu pas mee ben begonnen, want ik zou al een aardige lijst hebben geproduceerd. Maar nu de start, het ini-mini-lijsje… But the only way to go is Up! šŸ˜€

12-06-2006: Spellsongwar – L.E. Modesitt Jr.
28-06-2006: Vernon God Little – DBC Pierre
04-07-2006: De Stille Kamer – Lori Schiller & Amanda Bennett
28-07-2006: The Oracle’s Queen – Lynn Flewelling

Zo kan je ook wel zien dat ik niet zo heel snel lees, iets waar ik ooit nog van hoop te genezen. Maar zo is het al sinds dat ik het met veel moeite en extra ondersteuning heb geleerd, dus ik heb er niet veel hoop op. Maar hey, who cares? šŸ˜‰ Kan ik lekker langer genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.