Weekmenu

January 21, 2017

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten, maak ik elke week een weekmenu en doe ik zaterdagochtend (voordat er iemand wakker is) samen met mijn moeder de weekboodschappen. Ik maakte de weekmenu’s altijd op briefjes van papier waar ik het maar kwijt kon, maar nu is er een prachtig alternatief: De weekmenu’s van Mme Zsazsa! Er is ook een Facebookgroep waar je je menu’s kan delen, maar aangezien jullie daar niet aan zijn aangesloten, plaats ik ze ook hier. Wie weet doe je nog wat inspiratie op! Mijn goede voornemen van dit jaar was minder vlees eten: nog een bijdrage aan een beter milieu. Nu dat we (bijna) al het vlees uit de vriezer opgegeten hebben en we een kookboek van Ottolenghi te leen hebben, gaat het als vanzelf. Fijn weekend allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *