De na- en voorgerechten van het kerstdiner 2015. Ik hoop dat het bij jullie net zo lekker was!
Ons menu:
Koud voorgerecht
Gravadlax met dressing (uit Simply Cook Everything)
Warm voorgerecht
Gekruide pastinaak- en spinaziesoep (GoodFood, Nigella Lawson)
met versgebakken brood (GoodFood)
Hoofdgerecht
Hertenbiefstuk met wildsaus (Marc de Bruijn & Rudolph van Veen)
Bijgerechten
Aardappel gratin (Marc de Bruijn)
Gezouten pastinaak geroosterd in maple-syrup (GoodFood)
Feestelijke rode kool (GoodFood)
Nagerecht
Witte chocolade blueberry cheesecake (GoodFood)
Is er ook een recept van de pastinaak en spinazie soep?
Zag het voorbij komen en lijkt me heerlijk.
Jazeker! Het recept komt uit het kookboek ‘Simply Nigella’ van Nigella Lawson, en is ook hier te vinden: http://onepotcook.com/nigella-lawsons-deliciously-easy-parsnip-and-spinach-soup/
Veel kookplezier!!