Net echt.

June 29, 2013

Met dank aan een heleboel vrienden en familie zijn Marc en ik de trotse bezitters van deze mooie apparaten! Ermee lijkt onze keuken steeds professioneler te worden. Wat een prachtige huwelijkscadeaus! We hebben er meteen al gebruik van gemaakt: een mooie cake gebakken voor mijn verjaardag, en we zetten elke dag heerlijke koffie met de espressomachine. Melk opschuimen gaat alleen nog niet zo goed; dat moeten we nog leren. Gisteren hebben we van de overige huwelijkspot bij de Bijenkorf ook nog professionele messen gekocht, om het helemaal compleet te maken. Het peper- en zoutstel naast de keukenmachine (die we van Oma de B. hebben gekregen), hebben we van mijn lieve collega’s gehad. Wat een verwennerij!

kmixespressionsartista

Reacties 1

  • Corine

    Hoi,

    Echt cool die keukenmachine!! Denk dat ik nog maar een keer ga trouwen ;).

    Groetjes Corine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *