Hoera!

April 26, 2013

taarten260413Voor Marc’s verjaardag heb ik op verzoek Rudolph van Veens Platte Notentaart gemaakt, maar dan met wat aanpassingen. In plaats van de amandelen met vlies, heb ik zonder vlies gebruikt en in plaats van de gedroogde cranberries heb ik gedroogde abrikoosjes genomen. De pistachenoten heb ik eruit gelaten en in plaats van gekonfijte sinaasappelschil heb ik sukade in de taart verwerkt. Ik ben er erg benieuwd naar! Straks gaan we ‘m proeven. Verder heb ik mijn welbekende kruimeltaart gebakken, maar in plaats van kersen heb ik er de vulling van de appeltaart in gedaan, zodat we een appelkruimeltaart hebben. Cheers!

Reacties 1

  • J&A

    mmmm, als ik zou mogen kiezen dan toch de platte notentaart in plaats van het recept van de pasta.
    De taart was in ieder geval erg lekker!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *