Sint 2011

December 5, 2011

Dit jaar vierden we pakjesavond (of eigenlijk pakjes-dag) bij ons thuis! Ik had een speurtocht door het huis gemaakt, zodat de kinderen de weg naar de cadeautjes al zoekend af moesten leggen. Het was erg leuk! Lekkernijen horen natuurlijk ook bij zo’n dag. Ik had pepernoten-cake gebakken (erg makkelijk, gewoon een normaal cake-recept, en je spatelt er 100 g pepernoten doorheen). En ik had een marsepeinen taartje gemaakt, op de manier zoals we eerder hadden geleerd. Het uiterlijk is niet helemaal geworden zoals ik had gewild, maar het taartje werd lekker gevonden. Gelukkig! Het zag er in ieder geval allemaal gezellig uit; ik had de tafel aangekleed zoals hierboven (klik op de foto voor een vergroting) en vlaggetjes opgehangen. Eerste keer een eigen Sint-viering gehost, dat moest natuurlijk even vastgelegd worden…

Reacties 1

  • J&A

    Mooi hoor Regina! Het ziet er echt heel feestelijk uit! Lijkt me toch wel bewerkelijk hoor zo’n marsepeinen taart.
    Liefs, J&A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *