Caek!

November 20, 2011

Gisteren vierden we een verjaardag bij Caek in Urk! Het was een verrassingsfeestje voor een vriendin en we mochten allemaal een taart decoreren. Het biscuitdeeg was al voor ons gemaakt, zo ook de botercrème, die samen met Bonne Maman jam de basis voor de vulling vormde. Het was ontzettend leuk, we hebben heel erg veel lol gehad! We mochten zelf uitkiezen of we met marsepein of fondant werkten. Ik heb gekozen voor marsepein, aangezien ene Zeker Iemand hier in huis daar een “lichte” voorkeur voor heeft 😉 We mochten vervolgens elkaars gekozen kleuren gebruiken om de taart te decoreren. Hierboven zie je het resultaat voor mijn taart, hieronder ook de bonte verzameling taarten die we allemaal gemaakt hebben. Volgens mij kan je er wel aan af zien hoeveel plezier we ermee hebben gehad! En de taart… die mochten we meenemen naar huis!

Reacties 4

 • Etty

  Hey, wat ontzettend leuk een blogje over de workshop te vinden! Jullie hadden echt stuk voor stuk prachtige taarten gemaakt! 🙂

 • Regina

  Hoi Etty! Ik had je nog om toestemming willen vragen, maar ik had je mail nog niet. Op de site was volgens mij alleen een contactformulier. Ik ben dus blij om hier te lezen dat het het leuk vindt dat ik er een logje over heb gemaakt 🙂 Dit is trouwens mijn ‘kooksite’, maar de laatste tijd heb ik er niet zo ontzettend veel gepost omdat ik druk ben met mijn opleiding, maar ook omdat ik loggen over koken en recepten nu afwissel met een andere hobby: handwerken. Daarom vond ik het ook zo ontzettend leuk: taarten decoreren is een combinatie van precies die twee hobby’s! Nogmaals bedankt!

 • Judith

  Lieve Regina,

  Ik schaam me diep. Heb toch al zo lang niet meer op je weblog gekeken en zie nu ineens dat je allemaal nieuwe logjes daarop hebt geplaatst in de tussentijd. Ik heb dus nog veel in te halen en moet maar eens flink gaan teruglezen.
  Het komt omdat je wat maandjes geleden lange tijd niets plaatste. Dus ik dacht, dan kijk ik ook meer niet meer te vaak. Dat is anders zo’n teleurstelling voor me 😉 Maar ik zie dat je in de tussentijd veel gekookt en gebakken hebt en hier verslag van gedaan hebt. De laatste foto’s kende ik natuurlijk al. En het verhaal erom heen. Dat heb je het afgelopen weekend aan me kunnen vertellen. Was weer erg fijn overigens. Om je te zien en lekker bij te kletsen.
  Je bent op kookgebied goed bezig hoor! En ik ga er deze dagen lekker over lezen en je fotootjes bekijken. Bedankt daarvoor! En wie weet zie ik je dit weekend nog!
  Liefs Ju

 • J&A

  Hee, dat ziet er allemaal prachtig uit: hele kunstwerken hoor!
  Enne……..is de zwarte taart Marc’s creatie? Volgens mij kan hij na Sinterklaas geen marsepein meer zien!
  Liefs, J&A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *