Bakdag

October 27, 2011

Hier kunnen jullie enkele impressies zien van onze “bakdag” afgelopen zaterdag. We hadden deze dag al ver van te voren ingepland, anders komt het er met ons drukke schema niet van. De resultaten mogen er wezen, maar dan vooral van Marc! De prachtige Brioche en de heerlijke pizza waren namelijk helemaal van zijn hand!

Het pizzadeeg is met gistdeeg gemaakt. We hebben extra fijn meel hiervoor gebruikt. Normaal gesproken maakten we pizza “zelf” uit een pakje (jaja…) van Koopmans. Dat willen we nu dus nooit meer, dat begrijp je wel hè? Voor de topping heeft Marc een hele simpele tomatensaus gemaakt, en hebben we mozzarella, parmezaan en verse basilicum gebruikt. Het was echt vreselijk lekker!

En oh ja. Ik had ook nog een praline-taart gemaakt. Maar dat valt natuurlijk helemaal in het niet bij deze verrukkelijke prestaties van Marc. Ik heb niet te klagen, zullen we maar zeggen!

Reacties 3

  • J&A

    Dat ziet er allemaal weer prachtig uit! De brioche was inderdaad erg lekker!!
    De appelplaattaart vond ik eerlijk gezegd lekkerder dan de praliné-taart, maar smaken verschillen natuurlijk. Liefs, J&A

  • Regina Auteur

    Ik ook hoor! Die appelplaattaart heb ik hier verder niet neergezet omdat hij niet officieel op onze bakdag gemaakt was 😉 Maar dat recept vond ik inderdaad ook lekkerder dan de praline taart. Maar goed, het was weer eens iets anders, zullen we maar zeggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *