Belofte maakt schuld

October 5, 2011

Ik had beloofd om te laten zien hoe een inschattingsfoutje je terras je een seizoen lang kunt kosten. Ik had het een tijdje geleden over de pompoenen in onze tuin. Ik heb er dus van geleerd dat je er dus niet zoveel bij elkaar moet zetten. Dan gaat het er dus zo uitzien. Zie je nog een klein streepje van de moestuinbak…?

Maar! Het is wel de moeite waard! Dankzij deze uit-de-kluiten-gewassen pompoenen heb ik een paar weken terug mijn vrienden een pompoenlasagne voor kunnen zetten. Dit is er gegroeid uit mijn pompoenplanten, die ik gewoon op heb gekweekt vanuit de zaadjes die bewaard zijn uit een pompoen uit de supermarkt. Easy Peasy!

Wat ook eindelijk als een speer gaat, zijn de aardbeiplantjes. Weten jullie nog dat ik jullie de aardbei-plantjes in juni liet zien? Het duurde enorm lang voordat ze eindelijk gingen groeien. Op advies van mijn zus hebben we ze toen onder een stolp gezet en dat ging gestaag beter. Nu gaat het goed! Nog even een reminder de aardbeien van juni naast de aardbeien van nu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *