Op de koffie.

February 22, 2008

Afgelopen zondag waren mijn schoonouders en schoonoma op bezoek. Dan wil je natuurlijk wel iets bij de koffie hebben om aan te bieden. Deze keer was dat onderstaande Peeramandeltaart, met Amandelspijs.

Hij was erg lekker, maar bovenal: het was heel gezellig hier in huis! Als je net zoals ik elke maand de allerhande afstruint op lekkere recepten en die bewaart, dan kan je deze taart ook maken. Hij staat namelijk in de allerhande van december 2007. Ik kan het recept hier niet plaatsen, want ik heb ‘m voor de verandering eens een keertje helemaal gevolgd…

peeramandeltaart.jpg

Koffieze!

Reacties 2

 • Judith

  Is het werkelijk zo’n schande als je hem zou plaatsen? Ik ben nooit zo strikt met die dingen. Ben ik dan altijd erg illegaal bezig geweest? Nou ja, ziet er in elk geval lekker uit en vraagt om gezelligheid, wat je zo te lezen duidelijk heb gehad met het opsnoepen van deze taart.

  Liefs Judith

  Ps: ik mail je snel terug!

 • Regina Auteur

  Het is meer voor de zekerheid, hoor. Ik weet niet hoe dat allemaal precies zit. Maar als ik niet zelf aan een recept heb gesleuteld, zet ik het er voor de zekerheid maar niet meer op; je weet nooit. En anders leen ik mijn allerhande-schrift wel een keer uit 😉 En gezellig was het zeker! Ik kan trouwens ook niet wachten tot ik die taart kan maken waarbij ik het recept van jou heb gekregen!

  Veel liefs en tot mails!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *