De beloofde Kerst-lekkernijen

December 30, 2007

Zoals beloofd, volgen hier nog de foto’s van de lekkernijen die ik met Kerst had gemaakt. De stol zien jullie hieronder aangesneden en de kerstkoek die in de oven stond tijdens het schrijven van mijn vorige post, is hier ook te zien. Voor deze kruidkoek met amandelspijs geldt net zoals voor de kerstkransjes dat je het recept ervan kunt vinden in ‘De Smaak van December’ van de AH.

kerstmis-2007-001.jpg

kerstmis-2007-003.jpg

Ik heb van allebei heerlijk gesmuld en heb van medeproevers/-eters ook alleen maar positieve reacties gehad dus daar was ik weer érg blij mee! En waar ik ook blij mee ben, is dat het nog zo lekker lang te eten is! Vanmiddag kon ik nog steeds genieten van een stukje stol. De dagen ná de kerst zijn ook niet verkeerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *