Reacties 7

 • J&A

  Hallo Chris en Eric… sorry Regina en Marc,

  Deze waterzooi ziet er inderdaad niet slecht uit. Heel anders dan de dikke/blubber kippensoep zoals we die in Gent gezien hebben. Ook weer een mooi bordje en misschien dat we deze variant wel lusten!
  Wat was het oordeel van de “kritische Honeymaker”?

  We vonden de uitslag bij Herman vanavond zeer verrassend en ook terecht. Chris was vanavond echt in zijn element en trok niet zo’n gezicht “van wie zal ik nu weer eens in z’n strot bijten”!!! Zelfs zijn gerechten zagen er perfect uit, maar dat kan natuurlijk ook door de andere koks komen.
  Of Las Palmas nu werkelijk zo gezellig is om te gaan eten weten we nog zo net niet. Het is wel een enorme eetfabriek (net zoals Van der Valk!!!!!) en wij houden toch van wat meer intiemer. Waarschijnlijk is het toch ook veel te duur.

  We zijn benieuwd naar jullie ideeen voor 24/06!

  Liefs, J&A

 • honeymaker

  Het was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar (al was dit voor bepaalde mensen al een herhaling). Overigens zag het er in de pan iets minder lekker uit dan op de foto, maar het gaat om de ‘smakies’ natuurlijk.

  “Je kunt er voor 30 euro of 100 euro per persoon komen eten, het maakt niet uit. Ik wil dat iedereen zich welkom voelt. We gaan het restaurant dan ook een informele uitstraling geven.”

  Dit zegt Herman zelf over zijn nieuwe ‘winkeltje’. Nu is natuurlijk de vraag of hij met 30 euro een volwaardig driegangenmenu bedoelt.
  Qua sfeer weet ik het niet. Het past wel bij de Kop van Zuid denk ik. Ik kreeg gisteren wel zin in zijn visje uit de oven. De ‘boejebèse’ en de ‘frie de mèèrtjes’ trekken mij niet zo eigenlijk…..

 • reginarosa

  Bedankt voor de leuke reacties!

  Ik denk dat onze Honeymaker wel gelijk heeft met wat hij zegt over dat het bij de Kop van Zuid past. Ik zou er wel graag een keer gaan eten. Ik ben gek op vis (zelfs de Bouillabaisse en Fruits de Mer zou ik wel aandurven) maar ook gewoon vanwege de ervaring. Tegen die tijd maar eens kijken of het te doen is. Het lijkt me ontzettend leuk, in ieder geval.
  Ik vond het erg verrassend wat Kris dinsdag liet zien; dat had ik niet verwacht. Ik dacht eerst eigenlijk dat hij eruit zou gaan vanwege zijn manier van communiceren, maar hij deed het echt supergoed en is er inderdaad naar mijn mening ook terecht in gebleven. Het wordt spannend volgende week!

 • reginarosa

  Oh.. trouwens, ik zou dan wel een cursus Garnalen pellen kunnen gebruiken 😉 En Kreeft heb ik ook nog nooit op!

 • (j)&A

  Even nog een aanvulling op het bovenstaande…. je moet natuurlijk wel een goede reden verzinnen om in ‘die luxe hut van Ome Herman’ te gaan eten! Wat dachten jullie van 04-02-2008?? Kunnen jullie er nu alvast voor gaan sparen! 04-08-2007 is geen optie want dan zijn jullie op weg naar ‘romantic Keswick’!!!!

  Grt. (j)&A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *