Opdat wij allen geïnspireerd worden

January 23, 2007

Met heel veel dank aan Judith! Ik heb dit recept voor vanavond van haar gepikt en zowel mijn moeder als ik vonden het heel erg lekker! Het is ook allemaal goed gelukt en daar ben ik heel blij mee, want wat voor een blunder zou dat zijn….
Bij de groentetip die onder bij het recept werd gegeven heb ik de Peultjes vervangen door Verse Sperzieboontjes omdat we gisteren al hadden genoten van Worteltjes & Peultjes en dan is iets anders wel even lekker. De boontjes heb ik even kort gekookt en toegevoegd op het moment dat ik ook de Champignons bij de kerrieroe heb gedaan. En ik heb ook naar eigen inzicht en smaak wat Verse Peper toegevoegd. Smikkel de smikkel!

Reacties 1

  • Judith

    Kijk, daar doe ik het voor he!

    Geweldig te lezen! Goed zo meid…en eh…ga zo door he! 😉

    Liefs Judith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *