Imitatie

January 17, 2007

Vanavond heb ik…
*tromgeroffel*
…Pannenkoeken gebakken!

Ik heb twee versies gemaakt: met ham, kaas en ananas en met appel.
Op tafel hadden we een uitgebreide keuze aan lekkere versiersels: Bruine basterdsuiker, Witte kristalsuiker, poedersuiker, stroop en appelstroop.
Er waren er een paar mislukt, maar dat hoort erbij (gewoon nog lekker vaak oefenen) en het deed niets af aan de smaak, het was héérlijk!

Oké, ze waren niet van Bernard en ook niet te vergelijken…. 🙁

Reacties 4

  • kookfratsen

    Wie is Bernard en wat is zijn geheimen recept dan? Nou, die pannenkoeken van jou moeten ook ware kunstwerkjes geweest zijn. En juist als er een paar mislukken, smaken de gooie toch weer extra lekker?
    Je kunt ze ook eens in zonnenbloemolie proberen te bakken. Worden ze nog knappiger van. Tipje van Ju!

  • Mir

    Ik kan gewoon geen pannenkoeken bakken, zelfs die kant en klare van de AH zijn nog lekkerder. Dus als ik pannenkoeken eet is dat lekker bij een pannenkoekenhuis 😀

  • reginarosa

    Bernard is een vriend die de lekkerste pannenkoeken kan maken die ik ooit gegeten heb 🙂 Zijn recept is zo geheim dat niemand het weet en hij dus een alleenrecht heeft op zulke pannenkoeken bakken.

    En leuke tip van de olie! De mijne waren wel gewoon knapperig; dat was wel goed gelukt gelukkig! Ik ga verder gewoon nog lekker vaak oefenen; ik klaag niet (a)

    En eten in een pannenkoekenhuis vind ik ook heel erg leuk en lekker! Hier in Rotterdam heb je de Pannenkoekenboot, dat wil ik ook nog wel eens een keertje proberen; ik ben er nog nooit geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *