Een beetje van mezelf, en een beetje van Naat

January 10, 2007

Geïnspireerd door Nathalie! Alleen was de Chorizo uitverkocht (of all things!) dus heb ik een stuk Knoflook Salami gekocht. Het is dus geworden: Boerenkool-soep met stukjes gebakken Knoflook Salami. Als je wil weten wat er verder allemaal door de soep ging, kan je lekker makkelijk even kijken bij twee postjes terug. Vervang alleen de spinazie dus door boerenkool. Ik heb er verder Woudlopertjes (meergranen broodjes) vers uit de oven bij geserveerd met lekker Paturain erop. Het was lekkuuuuuur!

Reacties 5

 • Naatje

  Jeej! Wat cool! Ik sta in de titel!

  Fijn dat het zo lekker was! En stom dat de chorizo uitverkocht was. Maar goed, dat geeft je weer een reden om het nog eens te eten, maar dan met de goede worst. 😉 (Voor zover je chorizo goed kan noemen natuurlijk, want kennelijk paste de jouwe ook prima.)

 • Judith

  Natuurlijk struin ik het meeste rond op deze blog. Immers, ik ben net als jij een beetje dubbel met eten. Aan de ene kant onwijs vervelend allemaal, aan de andere kant zo heerlijk om van al dat moois iets nieuws te creëren. Want het leven is toch veel te kort om iedere dag hetzelfde te brauwen.
  Ik ben van plan om ook een kookblog te gaan maken. Het lijkt misschien wat nageaapt (haha, is het misschien ook wel), maar ik kwam niet veel verder met mijn blog over Herman den Blijker en wil het dus maar iets dichter bij mezelf gaan houden (www.hermandenblijker.weblog.nl)
  Hoe was jouw weekend. HOor ik nog wat je gemaakt hebt met Pepijn? Was het tapas, gewoon lekker simpel, een stamppotje? vertel, vertel….
  Je houdt van soep he…ben ik minder van. Ik ben een beetje panissch met zout en natrium. Denk ik te veel vocht van vast te houden. Nou goed, geen plek om daarover hier verder te praten. Laten we het vrolijk en vooral niet te eetgestoord houden.
  Nog bedankt van gisteren. Het was echt moeilijk voor mij, maar ik voelde me heel erg op mijng gemak. Voor mij is het ijs wel een beetje gebroken. Maar dat is meer van mijn kant gezien. Ik kan niet in jouw kijken, maar naar mijn idee kwam je best ontspannen over. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat ook jij het niet een beetje griezelig vond, zo’n eerste ontmoeting.
  Oh, en dan over de Sultan. Als je nog tips wilt: Your welcome!

  Liefs Judith

 • Judith

  Oh en van al die schrijffouten…shit, waarom neem ik nou nooit ff de moeite om het opnieuw, rustig door te lezen en dan pas te publiceren op jouw “perfecte” blog? Ik ga er wat aan doen, hoor! Geen “jouw” meer ipv “jou” en geen “mijng” ipv “mijn….komt goed hoor…excuses… ;(

 • reginarosa

  Naat, ik vond het ook stom 😡 Maar volgende keer beter! Maar dit was ook erg lekker en paste inderdaad prima.

  Heeyyy Judith! Wat cool om je hier te zien, leuk!! Geeft helemaal niks van die foutjes. We zijn allemaal niet perfect en mijn log lekker ook niet. Perfect zijn is sáái! 😉

  Natuurlijk mag je me linken, hartstikke leuk! En ik vind het ook ontzettend cool om een partner-in-crime te hebben wat betreft een kooklogje; hopelijk gaan we elkaar lekker inspireren. Want inderdaad, koken en eten kan, naast spannend en lastig, ook léuk zijn. Ik heb jou natuurlijk ook meteen gelinkt, kan iedereen ook bij jou op lekkere ideeën komen.

  En met Pepijn heb ik nog niks gemaakt weer, er staan wel wat eerdere logjes van gezamelijke kookcreaties en zodra er daar meer van komen, zijn jullie de eersten die het weten 😉 Maar dinsdag zijn we inderdaad van plan naar Sultan te gaan, ik laat weten wat we ervan vonden. Dankzij jou kwamen we immers op het idee!

  En ik vond het echt ontzettend leuk om je te zien gister en even lekker te kletsen. Absoluut een ijsbreker. En we hadden natuurlijk geweldig mailcontact om daar een voorzetje mee te maken ;-)Ik vond het heel fijn en van te voren natuurlijk ook wel spannend; daar heb je gelijk in. Maar euh, misschien kunnen we daar ook beter verder over mailen, dan houden we het hier lekker tot kookgeklets 😉 Tot mailens en kookens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *