In wijn gestoofde kip met spruitjes

January 3, 2007

I know, I know, wéér spruitjes! Los van dat ik spruitjes gewoon heel lekker vind, had mijn moeder zaterdag verse Rozemarijn meegenomen en daar wilde ik iets mee. Ik even zoeken op internet en voila: dit recept. Het was best een uitdagende onderneming, want ik moest in drie pannen tegelijk bezig zijn, overal opletten en alles in de gaten houden, maar het is gelukt! We vonden het allebei weer heel lekker. Mijn moeder zei: “Het lijkt net of ik eens in de zoveel keer in een restaurant eet.” Wat heb ik dan met de rozemarijn gedaan? Bij dit receptje hoorden ook Aardappelpartjes in de schil met Verse Rozemarijn. In het stoofpotje van de Kip zaten naast Spruitjes ook Rode Ui, Kastanje Champignons, Vleesfond (daar had ik ook nog nooit mee gekookt) en de Rode Wijn.

Reacties 2

  • reginarosa

    Nee, maar wel een beetje ‘saai’ misschien, zo kort achter elkaar. Ik vond het niet saai hoor, want het waren gewoon compleet andere maaltijden, maar toch. Het zou handig zijn als ik gewoon zelf dingen durf te bedenken met de ingrediënten die ik in huis heb. Maar misschien komt dat ooit ook nog wel!

    En het was ook heel lekker (a)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *