Sweet ‘n Simple

November 6, 2006

Zó makkelijk. Het is bijna geen vermelding waard, zo simpel! Vanavond heb ik Chicken Tonight Zoetzuur met stukjes perzik en wokgroenten met zilvervliesrijst gemaakt. What more can I say? Oh ja, dat het heel lekker was!

Reacties 4

 • Naatje

  Gebruik je als wokgroenten gewoon zo’n zakje groentenmix van AH ofzo?
  Want ik vind het ook wel lekker om eens wat extra’s door mn chicken tonight te doen, maar ik ben er nog steeds niet uit wat.. (A)

  Help me! 😉

  XxX

 • reginarosa

  Hihi! Ik vind het inderdaad zo saai (en pitamientjesloos) als ik er geen extra groenten doorheen doe. Ik koop dan inderdaad altijd zo’n zakje wokgroenten en ik pas dat dan altijd een beetje af aan de versie Chicken Tonight die ik heb. Hier vond ik de Chinese Mix wel lekker bij passen met prei, witte kool, wortel en taugé. Ik doe het in de wok als de kip lekker goed bruin is. En de kip marineer/kruid ik ook altijd nog even lekker van te voren, om nog meer ‘standaardheid’ te voorkomen. Heb je daar wat aan? 🙂 Anyway, veel kookplezier!

 • Naatje

  Ik ga ‘m vanavond maken. 🙂
  Door mijn luiheid wordt het met alleen een schaaltje taugé erdoor (AH was te ver weg, en C1000 heeft nooit wat 😉 – behalve taugé dus).
  Maar ik ga ervanuit dat dit het al een lekker vernieuwend smaakje gaat geven. En die chinese mix komt de volgende keer gewoon (want die past ongetwijfeld ook prima).

  Tenk joe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *