Luxe-probleem

September 13, 2006

Via de bestelservice van Albert® hadden we gratis Creme Fraiche gekregen en wie mij een beetje kent, weet dat ik bijna nooit iets weg gooi (of het moet écht niet anders kunnen) dus die moest op. Je hoort mij niet klagen (a) Dus het kan niet altijd receptloos feest zijn, want ik ben nog niet zo bedreven in koken dat ik zelf zomaar iets kan verzinnen met dit pas geïntroduceerde en eerst zo gevreesde ingrediënt. Dit heb ik er vanavond van weten te maken: Krieltjessalade met roze garnalen en waterkers. Echt te makkelijk voor woorden, maar wederom weer heel geslaagd. Van de Creme Fraiche uiteindelijk een peper-mosterdsausje gemaakt waar de krieltjes, garnaaltjes en waterkers lekker 10 minuten in gezwommen euh…getrokken hebben.

Reacties 4

 • Pepijn

  Qua ingrediënten klinkt het (behalve dan de tuinkers) wel een beetje als dat recept dat wij een paar maandjes geleden hebben gemaakt, maar toen moesten de krieltjes in de magnetron geloof ik…

 • reginarosa

  Waterkers, Pep, wáterkers. Dat is héél wat anders 😉 Maar inderdaad, qua ingredienten wel. Alleen waren dat krieltjes in de schil. En hadden we er worteltjes en peultjes bij (een hele berg, jammie!)

 • Pepijn

  Oké, bij dezen :officially ashamed:

  Ach, er zit bij allebei ‘kers’ in de naam…

  (Heb ik ooit verteld hoe ik een heel gerecht verknoeide door in plaats van bleekselderij selderij te hebben gekocht?)

 • reginarosa

  Hihihi 😀 Nee, dat heb je niet verteld, maar ik vind het wel heel snoezig 🙂 Maar dat merk je toch? Het is toch heel iets anders? Nou ja, gelukkig heb je een lieve mama die je altijd als hotline kunt gebruiken 😉 Bij mij is dat nog weinig nodig geweest, waar ik me over heb verbaasd. Ik wilde haar hulp vragen bij de eerste keer dat ik jus ging maken want dat vond ik heel erg eng, maar uiteindelijk heb ik het gewoon helemaal zelf gedaan en was het heel goed gelukt :proud:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *