Nadat Pepijn en ik samen de benodigde ingrediënten fijn hadden gesneden, (rode pepers, paksoi, teentje knoflook en kastanje-champignons) heb ik gisteren Thaise soep met kip en miehoen op zijn Nijmeegse tafel gepresenteerd. Het werd een beetje een geïmproviseerde ‘fusion’-tafel want we hadden er boulogne-stokbrood met mexicaanse zuivelspread bij geserveerd. We hebben de soep heel hip uit kommetjes en met stokjes gegeten (en oké, aan het eind gesmokkeld met een lepel; ik ga niet slurpen, zeg hee!) en het was ontzettend lekker: pittig all the way!
Tags
Dit recept is nog niet getagd.
Gerelateerde Recepten
-
Een beetje van mezelf, en een beetje van Naat
Geïnspireerd door Nathalie! Alleen was de Chorizo uitverkocht (of all things!) dus heb ik een stuk Knoflook Salami gekocht….
-
In Zeeuwse Stijl.
Ik zei toch dat het spannend zou worden! En niet alleen omdat ik niet eerder heb kunnen updaten. Zaterdagavond…
-
Do this at home.
Geïnspireerd door een Pub vlakbij London en met een beetje hulp en inspiratie van een bestaand recept, heb ik…
-
Laatste beetje guur weer op je bord
Ook al is het april, kan het nog best wel eens guur zijn. Vandaag was ook zo’n dag en…
Ik ga dit recept ook onthouden, want het was lekker! En stiekem best makkelijk… hoewel ik het lekker aan een ander over blijf laten om de rode pepers te snijden. 😉
Ja, en het dan nóg voor elkaar krijgen om het in je oog te krijgen. Arme Pep!
Trouwens, check your analoge mailbox morgen (a)
(L)!
Eén keer raden voor welk gerecht ik straks de ingrediënten in huis ga halen…
En tja, rode peper, het blijft een gave om mezelf te pijnigen met dat spul… :’-(