Een beetje van onszelf, en een beetje van Appie

August 16, 2006

Nadat Pepijn en ik samen de benodigde ingrediënten fijn hadden gesneden, (rode pepers, paksoi, teentje knoflook en kastanje-champignons) heb ik gisteren Thaise soep met kip en miehoen op zijn Nijmeegse tafel gepresenteerd. Het werd een beetje een geïmproviseerde ‘fusion’-tafel want we hadden er boulogne-stokbrood met mexicaanse zuivelspread bij geserveerd. We hebben de soep heel hip uit kommetjes en met stokjes gegeten (en oké, aan het eind gesmokkeld met een lepel; ik ga niet slurpen, zeg hee!) en het was ontzettend lekker: pittig all the way!

Reacties 3

  • Pepijn

    Ik ga dit recept ook onthouden, want het was lekker! En stiekem best makkelijk… hoewel ik het lekker aan een ander over blijf laten om de rode pepers te snijden. 😉

  • reginarosa

    Ja, en het dan nóg voor elkaar krijgen om het in je oog te krijgen. Arme Pep!

    Trouwens, check your analoge mailbox morgen (a)

  • Pepijn

    (L)!

    Eén keer raden voor welk gerecht ik straks de ingrediënten in huis ga halen…

    En tja, rode peper, het blijft een gave om mezelf te pijnigen met dat spul… :’-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *