Vanavond heb ik lekker weer de pollepel ter hand genomen en een creatie op tafel gezet. Dit keer: Gemarineerde aubergine met couscous en geitenkaas. Het was even spannend, want mijn moeder had aanvankelijk niet zulke goede ervaringen met geitenkaas. Ze vertelde dat ze geitenkaas te droog en te zout vond. Nou, dat moet je niet tegen mij zeggen; daar weet ik wel raad mee. Ik heb gekozen voor Bettine Blanc, een lekker zoetig kaasje. Mijn moeder is dus voor altijd genezen van haar droge zoute beeld van geitenkaas. Ze vond het heerlijk, jahoe! Couscous had ze ook nog nooit op en dat vond ze ook heel geslaagd. En ik vond het ook heel erg lekker. Wat wil je nog meer? 😉
Tags
Dit recept is nog niet getagd.
Gerelateerde Recepten
-
Laatste beetje guur weer op je bord
Ook al is het april, kan het nog best wel eens guur zijn. Vandaag was ook zo’n dag en…
-
Twijfelaartje
Ik vond de Couscoussalade met avocado en tonijn gisteravond wel lekker, maar de andere eters waren er volgens mij…
-
In wijn gestoofde kip met spruitjes
I know, I know, wéér spruitjes! Los van dat ik spruitjes gewoon heel lekker vind, had mijn moeder zaterdag…
-
Season Soup
Omdat ik dit wel bij het seizoen vond passen, stond er vanavond Boeren Pompoensoep op het menu. Dit ging…
Klinkt goed!
Ik ben zelf ook niet zo’n fan van geitenkaas om dezelfde reden als je moeder, dus ik zal eens dit kaasje proberen. 🙂
Bettine Blanc is een heel zacht kaasje met dus een zoete smaak. Je hebt er zelfs een variant van met honing, zoeter en zachter kan bijna niet ;-)Ik denk dat je dit wel zal lusten, maar aan de andere kant: Je hoeft ook niet alles te lusten of overal fan van te zijn. Van sommige dingen hou je, van sommige dingen niet, niks mis mee 🙂