Wikkelen

February 22, 2007

Zondagavond heb ik weer eens, zo blijkt als uitzondering, alleen in de keuken gestaan! Ik heb voor Marc en mijn moeder Wraps met vispaté gemaakt. Een recept te makkelijk en snel voor woorden en posten, maar het was erg lekker dus toch nog wel het noemen waard. Vind ik dan.

Voor 4 personen, maar wij kregen het met zijn 3-tjes op:

Ingrediënten:
– 1 komkommer
– 3 tomaten
– 4 wraptortillas
– 3 blikjes vispaté zalm met citroen (á 125 g, John West)
– 4 el dressing komkommer-bieslook (Remia)

Bereiding:
1. Komkommer en tomaat wassen en in plakken snijden.
2. Wrap volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
3. Wrap met vispaté besmeren en met groenten beleggen.
4. Wrap oprollen en met prikker vastzetten.
5 Dressing over lengte van wraps verdelen.

Ik heb er nog een simpele salade bij gemaakt met tomaat, komkommer, mais, ei en zonnebloempitten (die waren nog over en het bleek een lekkere combinatie), waar we nog wat van de dressing overheen hebben gedaan. Het was lekkur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *